General

Ets una persona fanàtica de l’òpera o del teatre?

Aquesta setmana entren en funcionament les noves comunitats a través de Tellfy: Fanàtics de l’òpera i Fanàtics del teatre, amb les quals el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura inicia una sèrie de comunitats virtuals temàtiques que pretenen facilitar la trobada de les persones que volen compartir una afició o simplement aquelles que volen fer descobertes i conèixer àmbits nous. Cada comunitat estarà conduïda per un especialista en el tema, que anirà aportant continguts, proposant lectures, visionats i audicions per animar el diàleg entre els participants.

Aquestes comunitats es desenvoluparan de novembre de 2020 fins al juny de 2021 a través de Tellfy, una aplicació gratuïta de comunicació instantània que garanteix la protecció de les dades personals de tots el participants.

De moment, els interessats en acostar-se a l’òpera i al teatre ja ens poden inscriure en les dues primeres comunitats posades en funcionament. Només cal instal·lar-se l’aplicació de Tellfy i cercar la comunitat en què es vol participar o clicar directament sobre aquests enllaços:

La inscripció és gratuïta però les places són limitades. Està previst obrir noves comunitats sobre temàtiques diverses durant les properes setmanes.