SKYPE

Què és Skype?

Skype és un programa que permet la comunicació entre persones mitjançant trucades i vídeo-trucades de forma gratuïta. També permet enviar missatges i compartir arxius amb altres persones que facin servir Skype.

Pots utilitzar el client web de Skype o descarregar gratuïtament el programa/aplicació i fer-lo servir al teu ordinador, mòbil o tauleta.

  • Vídeo-trucades des del client web de Skype

Pots accedir al client web de Skype al següent enllaç:  https://web.skype.com/

Has d’entrar amb el teu compte de Microsoft, o crear-ne un de nou.

A continuació, et demanarà que facis una prova d’àudio i vídeo.

Una vegada configurat l’accés, ja pots crear una reunió nova. Per fer-ho has de fer clic damunt la icona Reunió de la cinta de l’esquerra de la  pantalla.

A continuació, has d’iniciar la trucada i concedir accés a l’àudio i el vídeo seguint les instruccions següents. 

Un cop iniciada la vídeo-trucada, a través del botó «Comparteix l’enllaç de la trucada» pots enviar l’enllaç als teus contactes mitjançant l’eina que prefereixis.

Les persones convidades només hauran d’introduir el teu enllaç a un navegador web, posar un nom d’usuari i entrar a la reunió. 

Si tenen Skype instal·lat a l’ordinador podran obrir la reunió a través del programa.

  • Vídeo-trucades amb Skype des del ordinador

Per començar el primer que has de fer és descarregar el programa al teu ordinador a través del següent enllaç: https://www.skype.com/es/get-skype/ 

Un cop obert el programa al teu ordinador, has de seguir els mateixos passos que t’hem explicat a l’apartat «Vídeo-trucades des del client web de Skype».

  • Vídeo-trucades amb Skype des del mòbil o tauleta

Per començar el primer que has de fer és descarregar l’aplicació al teu dispositiu a través del següent enllaç: https://www.skype.com/es/get-skype/ 

Un cop oberta l’aplicació, has d’entrar amb el teu compte de Microsoft, o crear-ne un de nou. A continuació, clicar la icona «Llamadas».

A continuació, has de clicar la icona «Iniciar la trucada» i permetre a l’aplicació Skype accedir a l’àudio i vídeo del teu dispositiu. 

Un cop iniciada la vídeo-trucada, ja pots convidar als teus contactes clicant el botó «Compartir invitación».