La Sala infantil disposa de contes especialment adreçat als més petits. Podeu trobar contes per a menuts (0-3 anys), plens de colors i de mida petita perquè els més petits els puguin agafar.

També trobareu contes per a nens i nenes una miqueta més grans (4-6 anys). Llibres que són una bona eina per tractar o treballar alguns temes i per això estan classificats de manera que faciliti la seva elecció: família, el món que ens envolta, hàbits, primers coneixements, animals, llibres-joc, lletra de pal o lletra lligada, entre d’altres.

Què hi podeu fer?
Podeu llegir, consultar llibres, fer els deures, connectar-vos a internet, escollir documents per emportar-vos-els a casa.

Què hi podeu trobar?
Podeu trobar-hi llibres, còmics, pel·lícules i documentals, música i revistes.
Els llibres els trobareu classificats en dos grans grups: imaginació i coneixements.

Imaginació. Són històries classificades per edats, que porten com a distintiu gomets de colors

I* 4-6 anys (gomet blau). Llibres amb molta il·lustració i poca lletra.

I** 7-10 anys (gomet vermell) Llibres on la lletra i la il·lustració comparteixen protagonisme, per a nens que ja tenen una base lectora.

I*** Des dels 11 anys (gomet verd) Llibres per a infants que ja han consolidat la lectura i on la il·lustració ja no té tanta presència.

Coneixements: diccionaris, enciclopèdies i llibres pensats per ajudar en la feina diària de l’escola i en els quals trobareu nous coneixements de matemàtiques, llengua, idiomes, història, cuina, música… Per trobar-los només heu de fixar-vos en els cartells.