Juvenil

‘Más allá del invierno’ de Kiran Milwood Hargrave

L’autora d’aquest llibre, la Kiran Millwood Hargrave, és una poeta i novel·lista britànica. Va néixer a Londres el 1990 i amb el seu primer llibre, ‘La noia de tinta i estrelles’, ha guanyat els prestigiosos premis Waterstones Children ‘s Book i el British Book of the Year, i s’ha convertit en un best-seller internacional. Ha venut més de cent mil exemplars al Regne Unit i s’ha publicat en una quinzena de països.

A ‘Más allà del invierno‘ l’autora ens narra la història de la Sanna, la Mila, la Pípa i l’Oskar, quatre germans que viuen sols al bosc de Eldbjørn, on des de fa uns anys regna l’hivern etern.

Una nit apareixen uns misteriosos caminants a la porta de casa seva i els germans els deixen passar la nit en el seu cobert, tot i que a la Mila no li transmeten bones sensacions. Hi ha alguna cosa estranya en ells. De matinada els caminants marxen i a l’aixecar-se les germanes se n’adonen que el seu germà Oskar no hi és, les ha abandonat. ¿Tindran alguna cosa a veure els inquietants forasters?

A partir d’aquest moment comença l’aventura de la Mila, que junt amb el bruixot del poble, intentaran esbrinar qui són els desconeguts, per què dura tant l’hivern i quin paper hi juga l’arbre cor.

És un llibre ideal pels amants de la literatura fantàstica, per tots aquells que els agrada la màgia de Frozen i per aquells que gaudeixen amb els contes clàssics.

La meva recomanació: xemeneia, manteta, una tassa de xocolata desfeta ben calenta i a gaudir del llibre.

Una novel·la juvenil recomanada per a tots els públics.