Les biblioteques de Montcada i Reixac són un servei públic gratuït, adreçat a tota la ciutadania, que afavoreix l’accés a la informació local i global, fomenta la cultura i l’oci i recolza l’aprenentatge al llarg de la vida. És al voltant d’aquests objectius que se centren i es desenvolupen tots els serveis que ofereix.


Lleis, directrius i estàndards

Les biblioteques públiques disposen d’un marc legal, d’uns estàndards i d’unes directrius que donen context i marquen el desenvolupament de les seves accions:

Manifestos i directrius internacionals
Legislació vigent
Normativa: estàndards i mòduls
Model de biblioteca pública

Carnet

El carnet de la biblioteca és la targeta que t’identifica com a usuari/a de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona i és el document que et permetrà fer ús dels diversos serveis que oferim. El carnet és gratuït i no caduca. És personal i intransferible i obtenir-lo suposa l’acceptació de la normativa que reguladora el seu ús.

Aquest carnet és vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya i a més de donar-te accés als serveis de les biblioteques (préstec, accés a Internet, participació a les activitats) et permet gaudir d’importants descomptes culturals.

Te’l pots fer presencialment a la biblioteca presentant el DNI/NIE o el passaport o a través d’internet omplint un formulari. En aquest cas, l’hauràs de passar a recollir a la biblioteca presentant un document legal identificatiu.

Més informació i preguntes freqüents.

Si ets menor de 14 anys has de tenir l’autorització dels teus pares o tutors legals.

Taxes i preus públics

Consulta les taxes i preus públics de les biblioteques de Montcada i Reixac.