Un milió d’escoles al planeta no tenen accés a dispositius i contingut educatiu digital fonamental per l’educació dels seus nens i nenes.

Teniu un portàtil o una tauleta que ja no feu servir?


Si voleu ajudar-los i donar-li una segona vida als vostres aparells, us expliquem com fer-ho. Labdoo és una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre i reconeguda per la UNESCO, creada per catalans, que permet fer arribar dispositius dotats d’aplicacions educatives a escoles d’arreu del món sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals pel planeta. Fins ara, Labdoo ha donat suport a més de 2.000 escoles en 142 països, beneficiant més de 700.000 estudiants.


La Biblioteca Elisenda participarà al projecte com a punt de recollida de dispositius en desús per continuar impulsant l’economia circular i afavorir l’educació dels infants més necessitats d’arreu. Al mateix temps, Labdoo té com a objectiu lluitar contra el canvi climàtic i la bretxa digital.


Podeu contribuir amb qualsevol tauleta o ordinador portàtil, que funcioni (només cal que arrenqui) i tingui 1 Gb de RAM com a mínim. L’estat de la bateria no importa, però si que heu de dur el cable del carregador.


Quan ens el porteu, si ens doneu un correu electrònic, rebreu informació detallada del destí del vostre dispositiu i podreu saber a qui i a on esteu ajudant.

Més informació