Parcs i biblioteques…, naturalment! és un projecte impulsat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que vol contribuir a millorar el coneixement del territori i dur a terme activitats de sensibilització i d’educació en el marc d’una reflexió global de la conservació de patrimoni natural i cultural, del desenvolupament socioeconòmic de la població que viu dins i a l’entorn dels espasi protegits i l’ús social que la societat fa d’aquestes realitats.

Des de l’any 2021, participem en aquest projecte com a xarxa de biblioteques de Montcada i Reixac i com a Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina.

Amb aquest projecte, t’animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.

Les activitats que programem dins d’aquest projecte estan incloses en la programació estable de les biblioteques. No te les perdis!

Més informació a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/parcs-i-biblios