Enquesta valoració Nius de Llibres

Participa! Què et sembla aquest projecte?

Què és el Niu de Libres?

El Niu de Llibres és un Punt d’Intercanvi de Llibres de lliure accés que té com a finalitat de facilitar l’accés a la lectura i fomentar-la.
Com funciona? Podeu agafar els llibres que us vingui de gust llegir; un cop els hagueu llegit, els podeu retornar per tal que una altra persona en pugui fer ús. Agafa – llegeix – retorna. Tingues cura dels llibres per tal que tinguin vida més enllà del teu ús.


Com puc aportar-hi llibres?

Si vols deixar llibres perquè formin part del projecte, porta’ls al Niu. S’hi accepten llibres en bon estat, sempre i quan no siguin diccionaris, enciclopèdies, manuals o de col·lecció. Els llibres són per a tothom, tingues en compte que els llibres han de respectar la diversitat cultural i de gènere, per tant, que no atemptin contra la llibertat de cap col·lectiu.


On son aquests Nius de Llibres?

Podeu trobar aquests Nius arreu del territori de Montcada i Reixac….

  • Niu de Llibres la Ribera: els dos Nius es troben al Barri de la Ribera, concretament a la plaça de la Ribera i a la parada d’autobusos del barri. El manteniment d’aquest niu el duu a terme la Biblioteca Elisenda de Montcada. En aquest cas, si voleu aportar-hi llibres i aquest és ple, els podeu deixar al Centre Cívic de la Ribera.
  • Niu de Llibres Torre dels Frares: aquest niu el trobareu a l’entorn del Parc de la Serralada de Marina, tot just a l’entrada del parc i de la Torre dels Frares. Es troba en un entorn natural i meravellós. L’ Associació Torre dels Frares- Can Vestit és qui s’encarrega de mantenir i gestionar aquest Niu. Si vols conèixer el projecte, aquest és el seu perfil a Instagram.