Les biblioteques de Montcada i Reixac hem posat en marxa la vuitena edició del concurs mir@llibres.

Les inscripcions ja estan obertes i en el moment de fer-la a qualsevol de les dues biblioteques (Elisenda de Montcada i Can Sant Joan), els participants rebran el passaport mir@llibres i el llistat de volums seleccionats que els infants podran llegir. Cada lectura val 10 punts i en arribar als 60, els participants ja formaran part del Club Mir@llibres, optant a diversos premis. Per validar que realment s’han fet les lectures, s’haurà d’omplir el ‘diari del lector’, amb unes senzilles preguntes sobre cada llibre.

La data màxima per sumar punts és el 21 de maig de 2022 i l’1 de juny es farà una festa de cloenda amb un sorteig de premis que dependrà de la quantitat de punts que acumuli cada infant.

Per a més informació sobre aquest concurs de lectura passeu-vos per les sales infantils de les biblioteques!

Consulta les bases en aquest enllaç.