Amb l’objectiu de facilitar que les usuàries i els usuaris d’entre 12 i 16 anys trobin llibres interessant i adequats per a la seva franja d’edat, la Biblioteca Can Sant Joan ha creat l’Espai Jove.

Aquesta secció està formada per llibres tant de ficció com de coneixements que són interessants per aquest públic, però que sovint quedaven “amagats” entre les prestatgeries tant de la sala d’adults com de la sala infantil.

Ara, quan es detecta que un llibre té les característiques per a formar part d’aquest fons, se li posa un pictograma identificador i s’ubica a la prestatgeria d’aquest fons especial. També a la biblioteca trobareu una taula d’exposició d’aquest fons per tal de donar-lo a conèixer i animar els joves a consultar-lo.

En aquest enllaç podeu veure una mostra d’alguns dels documents que formen part de l’Espai Jove.