La propera sessió del club de lectura “Llegir el Teatre” comptarà amb la presència de l’escriptor Toni Sala, amb el que els participant podran conversar sobre l’obra clàssica de la literatura catalana “Terra Baixa”, d’Àngel Guimerà.
 

La trobada, conduïda pel crític teatral Joaquim Armengol, serà el dimecres 22 de desembre a les 19h a la Biblioteca Elisenda. Tot i estar pensada pels participants del club, aquesta sessió serà oberta a tota la ciutadania. 

Toni Sala va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Girona i actualment és professor de la Universitat Pompeu Fabra i dirigeix diversos grups de lectura en biblioteques.

Com a escriptor es va donar a conèixer amb Entomologia (1997), el seu primer llibre i amb el qual va guanyar el Premi Documenta. El 2014 publica “Els nois“, on la mort de dos nois en un accident de trànsit és el punt de partida de la narració, novel·la guardonada amb el Premi de la Crítica de narrativa catalana com a millor obra de narrativa en llengua catalana publicada al llarg de l’any. Els seus últims llibres publicats són “Persecusió” i “Una família“. Tots tres llibres els podeu trobar a les biblioteques de Montcada.

Ha col·laborat al diari El Punt Avui, Ara Comarques Gironines, al Diari Maresme i al Núvol; també ha escrit ocasionalment per L’Avenç, La Vanguardia i pel setmanari guixolenc Àncora.

Des de 2014 forma part del projecte De Capçalera, que té l’objectiu de potenciar el vincle existent entre els escriptors catalans (amb un prestigi i una trajectòria consolidats) i les biblioteques públiques catalanes per tal d’establir col·laboracions més estretes entre ambdós.