La Biblioteca de Can Sant Joan va acollir el passat 20 d’abril la visita de l’autor Víctor del Árbol i la trobada amb els lectors va ser tot un èxit! Ara, el proper dilluns 9 de maig, ens visita la Laia Aguilar, autora de novel·les com “Wolfgang”. Serà a les 19h.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte “Lletres en viu” de la Institució de les Lletres Catalanes. La trobada és oberta a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia.

Laia Aguilar és llicenciada en Comunicació Audiovisual. Combina l’escriptura de llibres amb l’escriptura de guions per a sèries de televisió. A més, és professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i col·laboradora del diari Ara (Ara Criatures), on parla de temes relacionats amb el món del llibre.

Durant aquests darrers anys s’ha especialitzat en literatura juvenil i ha publicat els llibres “Wolfgang (extraordinari)”, que va guanyar el Premi Carlemany 2016 i el Premi Atrapallibres 2018, i ha venut més d’11.000 exemplars, amb 8 edicions; “Wolfgang, el secret del pare” (la continuació de la primera novel·la), i “Juno”, finalista del Premi Menjallibres i al Premi Protagonista Jove 2020.

L’any 2020 guanya el premi Josep Pla amb la seva primera novel·la per a adults, “Pluja d’estels” (Destino).

Imatge GRUP 62