DADES DEL LLIBRE

  • Títol: El rei amb orelles de cavall
  • Autors: Eric Maddern i Paul Hess
  • Edició: Barcelona: Blume, 2003
  • ISBN: 8495939304

Troba’l al catàleg Aladí: https://aladi.diba.cat/record=b1284580~S171*cat

Coneixeu molts reis? Potser us assonen reis molt rondinaires, reis molt alegres, reis molt alts, o potser molt baixets. Reis amb les seves princeses i una madrastra, o reis que senzillament tenen un gran regne i els hi encanta menjar xocolata.

Avui us presentem el rei Marc. Aquest rei té un secret molt i molt secret, aquest rei… té les orelles de cavall! Sí sí, com ho llegiu, i no vol que ningú sàpiga el seu secret, ja que, segons el rei Marc, la gent en faria burla i a ell li faria moltíssima vergonya…

Però serà cert el que pensa el rei Marc? Serà cert que hem d’amagar les nostres particularitats? Us recomanem que llegiu la seva història, un conte popular irlandès que ens ajudarà a entendre el pes dels grans secrets i a estimar les nostres singularitats.

I si allò que ens fa diferents també ens fa únics? No us perdeu aquest meravellós àlbum de l’Eric Maddern, doneu una oportunitat a allò que ens fa especials, a aquella petita, però meravellosa diferència. No us decebrà!

Maeva Rivera