DADES DEL LLIBRE

  • Títol: Ídolo en llamas
  • Autor: Rin Usmai
  • Edició: Barcelona : Editorial Océano, 2023
  • ISBN: 9788412669725

Troba’l al catàleg Aladí: https://aladi.diba.cat/record=b2048968~S171

Rin Usami explica la vida d’Akari, una estudiant de secundària que té dificultats per relacionar-se amb la família i tenir un bon exercici a l’escola. L’únic que l’apassiona és comprendre el seu “oshi” (ídol) Masaki Ueno, membre d’un grup famós de música. El seu món pateix una enorme agitació quan un rumor posa en perill la reputació del seu ídol.

La novel·la reflecteix l’addició d’una adolescent per estar a l’aguait en tot moment de la vida del seu ídol en un parell de clics, la creença que només ella pot comprendre’l i el patiment, potser desproporcionat, en assabentar-se que Masaki ha agredit una fan.

Albert Bosch