DADES DEL LLIBRE

  • Títol: Com serà el més enllà?
  • Autor: Shinsuke Yoshitake
  • Edició: Barcelona: Libros del Zorro Rojo, 2022
  • ISBN: 9788412504897

Troba’l al catàleg Aladí: https://aladi.diba.cat/record=b2028678

És difícil triar un sol llibre de Shinsuke Yoshitake. De fet us els recomano tots tingueu l’edat que tingueu. He escollit Com serà el més enllà? per la forma tan original amb què aborda el sempre delicat tema de la mort i el dol.

L’avi del nen protagonista d’aquesta història acaba de morir quan a la seva habitació descobreix un quadern amb notes i dibuixos sobre el més enllà: quins plans tenia l’avi per després de mort, quin equipament pensava que havia de dur al més enllà… fins i tot curiosos models de tomba.

En aquest àlbum il·lustrat trobareu reflexió filosòfica tendresa i humor per a nens i adults. Què més es pot demanar? Doncs un munt d’il·lustracions enginyoses i divertides que van més enllà del text. Podreu passar una bona estona observant-les, des de la coberta fins a la contracoberta. I no passeu per alt les guardes, (els fulls enganxats a la part interior de la coberta i contracoberta)!

El que és segur és que no hi trobareu ni tòpics ni carrincloneria.

Imma Tortajada